Контакт

Го очекуваме вашиот контакт.

ПЗУ ДОЛОРЕС.

Д-р Биљaна Поповиќ
Брадфордска бр. 2
1000 Скопје, Р. С. Македонија

+389 70 349 960
+389 2 3082 988
dolores(at)dolores.com.mk
  25 години ПЗУ Долорес

  Скромните почетоци датираат од 1995 год. кога е основана приватната …

  Херпес зостер

  Херпес зостер е вирусно заболување, чиј предизвикувач е истиот вирус …

  Како против стресот?

  Што е стресна реакција и како таа доведува до сериозни заболувања? …