ЕХО Дијагностика

Дијаностика со ЕХО апарат

ЕХО дијагностика на мускуло-скелетен систем. Ординацијата ДОЛОРЕС започна со извршување на ЕХО дијагностика заболувања и повреди на мускуло-скелетниот систем, со што се добива побрзи и целосна дијагноза на истите и правилен третман. Со ЕХО апаратот сме во можност да ги следиме и ефектите од терапиите. Истотака овозможува ДОЛОРЕС да биде во чекор со светските трендови во физикалната медицина и рехабилитација.

25 години ПЗУ Долорес

Скромните почетоци датираат од 1995 год. кога е основана приватната …

Херпес зостер

Херпес зостер е вирусно заболување, чиј предизвикувач е истиот вирус …

Како против стресот?

Што е стресна реакција и како таа доведува до сериозни заболувања? …