За полесно секојдневие

Како специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација, имаме работено со голем број пациенти. Како резултат на глемиот број на изминати пациенти имаме разбирање за комплексноста на разните физички состојби со кои се соочуваат луѓето.

Нашата работа подразбира пријателски пристап, кој во одредена мера бара дисциплина и огранизациска флексибилност. Пристапот кон пациентите е насочен на нивно закрепнување во пријатна и топла атмосфера, со цел да го олесниме секојневието на секој од пациентите.

Next

Препораки

Previous

Најчести прашања

Дали работите со плави картони?

Да, откако е формирана ординацијата имаме склучено договор со фондот за здравство.

Повеќе

Дали ми треба упат за на физикална?

Да, доколку сакате да примените терапија со плави картони. Ако не сте со плави картони тогаш не ви треба упат.

Повеќе

После колку терапии ќе ми биде подобро?

Резултатите можат да се појавуваат после првите неколку терапии, но големи подобрувања ќе има по примање на целиот третман зададен од докторката.

Повеќе

25 години ПЗУ Долорес

Скромните почетоци датираат од 1995 год. кога е основана приватната …

Херпес зостер

Херпес зостер е вирусно заболување, чиј предизвикувач е истиот вирус …

Како против стресот?

Што е стресна реакција и како таа доведува до сериозни заболувања? …