Ознака: <span>25 Години ПЗУ Долорес</span>

25 години ПЗУ Долорес

Скромните почетоци датираат од 1995 год. кога е основана приватната здравствена установа ПЗУ Долорес, од страна на Д-р Елица Поповиќ – специјалист по физикална медицина и рехабилитација и е прва од ваков тип. Од основањето на ПЗУ Долорес па се до денес континуирано соработуваме со Фондот за здравствено осигурување со кој имаме помогнато на голем број пациенти.

Благодарение на долгогодишното залагање, посветеност и стремеж за постојан напредок, ПЗУ Долорес слави 25 години постоење и над 30.000 задоволни пациенти.

Прочитај повеќе

25 години ПЗУ Долорес

Скромните почетоци датираат од 1995 год. кога е основана приватната …

Херпес зостер

Херпес зостер е вирусно заболување, чиј предизвикувач е истиот вирус …

Како против стресот?

Што е стресна реакција и како таа доведува до сериозни заболувања? …