Антицелулитна терапија

Антицелулитната терапија се состои од повеќе физикални процедури, во зависност од потребите (масажи, лимфна дренажа, електро стимулација, ултразвук, вакуум и други). ПЗУ Долорес ви нуди неколку пакети од различни комбинации на неколкуте процедури.

Процедурите кои се имплементираат ги одредува доктор специјалист по физикална медицина и рехабилитација. За време на третманите се препорачува зголемено внесување на вода.

 

 

 

25 години ПЗУ Долорес

Скромните почетоци датираат од 1995 год. кога е основана приватната …

Херпес зостер

Херпес зостер е вирусно заболување, чиј предизвикувач е истиот вирус …

Како против стресот?

Што е стресна реакција и како таа доведува до сериозни заболувања? …